Yüksekokulumuza HES Kodu Sorgulanarak Binaya Alınması

Antalya Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 2020/85 Kararı-Coronavirüs (Covid-19) Salgını’ndan Korumak ve Yayılmasını Engellemek İçin Alınması Gereken Tedbirler kapsamında alınan kararın 1. Maddesinde:

‘İlimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile bankalarda (özel bankalar dahil) çalışan personel ile hizmet almak veya ziyaret amacıyla başvuran tüm vatandaşlarımızın, Sağlık Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu “Hayat Eve Sığar” (HES) uygulaması üzerinden HES kodu sorgulanarak binaya alınması’ şeklinde belirtilmektedir.

Alınan kararın uygulanabilmesi açısından; Sağlık Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu “Hayat Eve Sığar” (HES) uygulaması üzerinden, öğrencilerimizin ve vatandaşların HES kodu sorgulanarak binaya alınacaktır.