Korkuteli Meslek Yüksekokulu Luca Eğitimine Katıldı

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMO) ve Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu işbirliği ile 21 Ekim 2016-2 Şubat 2017 tarihleri arasında LUCA Akdeniz Bölge Sorumlusu Yaşar İLASLAN tarafından “UYGULAMALI LUCA MUHASEBE YAZILIMI VE E-DÖNÜŞÜM” eğiticilerin eğitimi programı düzenlenmiştir. Eğitim programına başta Korkuteli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları olmak üzere Akdeniz Üniversitesinin farklı birimlerinden muhasebe eğitimi veren öğretim elemanları katılmıştır. Bu eğitimin temel amacı öğrencileri sektöre daha donanımlı hazırlamaktır. Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Faik ARDAHAN’a bu işbirliğine katkılarından dolayı teşekkür plaketi, katılımcılar Öğr.Gör.Mustafa TERZİOĞLU ve Öğr.Gör.Ayşe Nur SOYSAL’a katılım sertifikası ASMO Başkanı Emrullah Tayfun ÇAVDAR tarafından verilmiştir.