Fulbright Öğrenim Bursu Duyurusu

Türkiye-ABD Kültürel Mübadele Komisyonu bilinen adıyla Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından Türkiye’deki Meslek Yüksekokullarında okuyan öğrencilere yönelik olarak Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu verilmektedir.

Bursun son başvuru tarihi 27 Aralık 2017 olup, ilgili duyurunun detayları

linkinde yer almaktadır.

Tüm MYO öğrencilerimize yönelik konu ile ilgili bilgi vermek üzere Fulbright Eğitim Komisyonu’nundan yetkililer tarafından 28 Kasım 2017 tarihinde (Salı Günü) 11:00-12:00 saatleri arasında ana kampüste yer alan Enstitüler Binası 3. kat Toplantı Salonu’nda bir “Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantıya ilgi duyan bütün öğrencilerimiz katılabilir.

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu
Tel: Faks: (0242) 643 50 05