Yüksekokulumuzda, İş Kur tarafından öğrencilerimize eğitim verildi.

Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize eğitim verildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerde Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden gelen İş ve Meslek Danışmanları tarafından öğrencilerimize iş bulabilme olanakları, etkili CV yazma kuralları, iş görüşmesinde yapılması gerekenler ve iletişim becerileri konusunda eğitimler verildi. Öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplayan uzmanlar eğitimin verimli geçtiğini belirttiler.
Seminerden sonra İş ve Meslek Danışmanları son sınıftaki öğrencilerin iş başvurularını alarak mezuniyet sonrası iş bulabilmelerine yardımcı olmaya çalıştılar.