Kayıt sildirme, geçici mezuniyet belgesi, diploma işlemleri

* KAYIT SİLDİRME ** GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ *** DİPLOMA İŞLEMLERİ

* KAYIT SİLDİRME
* Yüksekokulumuzdan kaydını sildirmek isteyen öğrenciler, kayıt sildirme dilekçesini doldurarak evrak birimine teslim etmeleri, daha sonra öğrenci işleri biriminden form alarak Üniversitemizde imzalarını tamamlatıp(merkez kampüs) tekrar Yüksekokulumuza gelerek teslim etmeleri gerekmektedir.
** GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ
** Yüksekokulumuzdan mezun olup geçici mezuniyet belgesi almak isteyen öğrenciler; Üniversitemiz(merkez kampüs) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ilişik kesme belgesi alıp, imzalarını tamamlatmaları daha sonra Yüksekokulumuza gelerek imzalarını tamamlayıp okulumuz öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.
*** DİPLOMA İŞLEMLERİ
*** Yüksekokulumuzu arayarak diplomasının çıktığını teyit eden öğrenciler; geçici mezuniyet belgesinin aslıyla beraber okulumuz öğrenci işleri birimine gelerek diploma asıllarını alabilirler.

VEKALET: Geçici Mezuniyet Belgesi ve Diploma İşlemleri için belge sahibinin kendisi gelmeyecekse noter onaylı vekalet vereceği kişi işlemleri halledebilir. Bunun için Noter Onayının aslı (fotokopi, fax geçersizdir), belge alımı sırasında getirilmek zorundadır.