2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Mezuniyet Duyurusu

2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı sonu itibariyle (final/büt/tek ders) tüm derslerini başaran aşağıda isim ve program bilgileri bulunan tüm öğrencilerimiz mezun olmuş olup, Geçici Mezuniyet Belgeleriniz Hazırlanmıştır. İlişik kesme ve Geçici Mezuniyet Belgesi alma işlemleri için öğrenci kimlik kartınızla beraber Korkuteli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimimize başvurmanız gerekmektedir.

NOT: Sadece bu listede ismi bulan öğrenciler Merkez kampüse gitmeden tüm işlemlerini Yüksekokulumuzda halledeceklerdir. Daha önceki mezun öğrencilerimiz ilişik kesme işlemlerine Merkez kampüsten başlayacaklardır.

Tüm mezun öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşamınızda başarılar dileriz.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu İtibariyle Mezun Olan Öğrenci Listesi

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu
Tel: Faks: (0242) 643 50 05