2016-2017 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı sonu itibariyle mezun olan öğrencilerin Geçici Mezuniyet Belgeleri hazırlanmıştır.

2016-2017 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı sonu itibariyle mezun durumda olan öğrencilerin Geçici Mezuniyet Belgeleri hazırlanmıştır. Mezun durumda olan öğrenciler; Üniversitemiz (Merkez Kampüs) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından İlişik Kesme Belgesini alıp, belgedeki ilgili kısımları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına imzalatmaları, daha sonra Yüksekokulumuza gelerek kalan imzaları tamamlayıp Öğrenci Kimliği ile birlikte Öğrenci İşleri Büromuza vermeleri gerekmektedir. Bu işlemlerin tamamlanmasından sonra Geçici Mezuniyet Belgelerini alabilirler.